Meer dan 100 buitenlanders eisen hun geld terug van de Thaise bank

PATTAYA:- Het had een kerstweekend van vrede en goede wil moeten zijn voor alle mannen, maar dat was het verst van de gedachten van een groep van 100 en meer buitenlanders en Thais die gezamenlijk 300 miljoen baht verloren.

Ze beweren dat een plv.  manager van een filiaal van Kasikorn Bank hun geld aannam en een hoog rendement beloofde op investeringen die niet uitkwamen.

Gewapend met posters, planken en pvc-buizen protesteerden ze bij het politiebureau van Pattaya en het bankfiliaal nadat er niets was gebeurd in de zaak, die al maanden aan het rommelen was.  Ze willen allemaal hun geld terug en 7,5% rente op het moment van het verlies.

Ze huurden een advocaat Sirichai Piyapichetkul in, die zei dat zijn cliënten geduldig waren, maar steeds sterker werden in hun acties.

De hoofdcommissaris van Pattaya zei dat de zaak gaande is en dat ze nog steeds bewijsmateriaal verzamelen dat op 5 januari zal worden gepresenteerd.  Bankfunctionarissen werken momenteel samen met de politie, zei hij.

Als die datum geen bevredigend resultaat oplevert, zei Sirichai dat Thais en buitenlanders naar het regeringsgebouw en het hoofdkantoor van de bank aan Pahonyothin Road in Bangkok zullen marcheren om gerechtigheid te eisen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Manager online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!