De oostelijke provincie Chonburi registreert een beduidend minder aantal dagelijkse infecties

~REGIONIEUWS~

THAILAND:- De provincie Chonburi, inclusief Pattaya, meldde gistermiddag 63 nieuwe Covid19 infecties en 1 overlijdensgeval.

Het aantal vertegenwoordigt een grote daling ten opzichte van de totalen van gisteren en het laagste dagelijkse bedrag sinds begin april.  Het totaal in de huidige golf van infecties is nu 3.361, waarvan 1.507 momenteel onder behandeling staan ​​en 9 doden.  1.845 werden ontslagen van de behandeling, gisteren werden er 78 patiënten ontslagen.

De verdeling van de nieuwe besmettingen per wijk is als volgt:

  • Mueang Chonburi – 20
  • Si Racha – 16
  • Banglamung (inclusief Pattaya) – 14
  • Sattahip – 2
  • Ban Bueng – 3
  • Phan Thong – 5

3 patiënten werden uit andere provincies voor medische behandeling naar Chonburi overgebracht.

Verder werden er 485 nauwe contacten werden getest door middel van contactopsporing en 660 proactief.  Volgens Pattaya News is het aantal uitgevoerde tests lager dan het vorige gemiddelde van 2.000 per dag uitgevoerd in de afgelopen weken.

Details van de sterfgevallen zijn niet vrijgegeven.  De ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid in Chonburi zeiden dat bijna alle nieuwigheden afkomstig waren van voornamelijk kleine privébijeenkomsten.  Thailand meldde gistetebn1.630 nieuwe dagelijkse besmettingen en 22 doden in de afgelopen 24 uur.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!