De ondernemers van Walking Street in Pattaya bereidden zich voor op de komst van de “Amerikaanse Jantjes”

PATTAYA:- Verschillende hooggeplaatste personen uit Pattaya zoals de hoofdcommissaris van politie en het districtshoofd hebben een ontmoeting gehad met de voorzitter van het uitgaansgebied van de Walking Street in deze kustplaats.

De voorzitter van de Walking Street maakte bekend dat de exploitanten van bedrijven gezamenlijk gestandaardiseerde veiligheidsmaatregelen hebben vastgesteld nadat de Amerikaanse marine het gebied had geïnspecteerd ter voorbereiding om in februari 2.000 matrozen voor verlof aan wal te brengen.

Wettelijk gezien zouden go-go-bars, nachtclubs en andere bars gesloten moeten zijn.  Maar deze week van de heropening zullen ongetwijfeld de chroom glanzende palen in deze danspaleizen weer bestegen worden, met wat gefriemel ravotten op de banken, met wat bitterballen op het menu als “eten”.

Meer dan 30 exploitanten uit Walking Street woonden de bijeenkomst bij in de hoop dat er iets positiefs uit de discussies zou komen.

 Het districtshoofd zei dat strikte controlemaatregelen moeten worden voortgezet, waaronder het dagelijks testen van al het personeel en klanten en sociale afstand.  Ambtenaren houden een aantal van de go-go-restaurants nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat deze regels worden strikt nageleefd.

Hoofdcommissaris Kullachart beweerde dat de meeste bedrijven de wet en regelgeving volgden, maar merkte op dat een paar uitgaansgelegenheden waren die de regels overtraden.  Ondanks dat sommige go-go-bars onder valse voorwendselen zijn geopend, beweerde de politiechef dat bars niet legaal mogen heropenen.

Het is waarschijnlijk dat matrozen van de Amerikaanse marine niet geamuseerd zullen in Walking Street komen en geen liefjes op het podium zien paraderen.  Evenmin zullen ze enthousiast zijn over “controleposten” die aan elk uiteinde van Walking Street worden opgezet, waar antigeentests en 15 minuten wachten van alle geile “Jantjes” een vereiste zullen zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!