Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Deze week voor de eerste keer de column van Hans Geleijnse, Hans was jarenlang de drijvende kracht achter Trefpunt Thailand,het latere Trefpunt Azië. Hans heeft 20 jaar lang met zijn gezin in Oost Thailand gewoond.

In deze uitzending van de Oh, Oh, Oh, dit is de Paul & Fenno show maakt Hans de start met zijn wekelijkse column, nieuwsgierig geworden, hier alvast een voorproefje.

Verder komen er morgen weer een keur van Nederlandse zangers en zangeressen aan de telefoon.

Van wie er allemaal deze zondag de nieuwste hits te beluisteren zijn, kan voor u alléén maar een reden zijn om op de radiozender van Olleke Bolleke Radio in Thailand af te stemmen.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

* Radio Garden

* RadioFM app

* Streema / simple app

* Radiobox app

* Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Auke Boon (Redactie Olleke Bolleke Radio)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!