De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Het prachtige weer in tweede helft van de week leende zich er bij uitstek voor om met de scooter van Den Haag naar Woerden te rijden, zo vond Fenno Werkman, de sidekick van Paul Montfroy in deze populaire radioshow van Olleke Bolleke in Thailand.  Een lekke band onder de auto, dus dan maar op de scooter naar de radiostudio want de Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno show moet natuurlijk doorgaan.

En zo is voor deze zondagmiddag ook weer een gezellig radioprogramma ontstaan met heerlijk herkenbare muziek, afgewisseld met leuke interviews met bekende maar ook de minder bekende zangers en zangeressen uit Nederland.

Nieuwsgierig geworden, stem dan even op de OBR af.

De eerste zanger die aan de telefoon komt, is 19-jarige uit Brabant afkomstige Lars Bertens. 


“ALS DE VOGELTJES WEER FLUITEN”
Voor de gein pakte LARS BERTENS in de kroeg wel eens de microfoon om een deuntje mee te zingen. Steeds vaker kreeg hij de vraag wanneer hijzelf een plaatje uit ging brengen.


Het zou zo maar het begin kunnen zijn van een glansrijke muzikale carrière voor deze 19 jarige grondwerker uit het Brabantse Liempde. Hij zal in ieder geval bij zijn vaste stamcafé z’n zangkunsten vertonen op het terras. 

Qua timing komt de lancering van deze single op een perfect moment.

De zanger JESSE JANSSEN heeft een prachtige nieuwe single gemaakt: 

“BLUE BAYOU”
De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld.

Met zijn singles; “Ik heb het altijd al geweten”, een duet single met Bobby Prins: “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” en de hit ; “De dochter van de kastelein” heeft hij al veel successen geboekt de afgelopen jaren.

Nu komt hij met een schitterende nieuwe single getiteld:  Blue Bayou, ondersteund met een prachtige YouTube clip waarvan wij nu alleen nog maar mogen dromen

Met “Blue Bayou” laat Jesse Jansen een prachtig klinkende single horen waarvan de verwachtingen hoog gespannen zijn.

Dank aan Score Promotions

In de laatste uitzendingen van de Oh, Oh, Oh, dit is de Paul & Fenno show, had de programmamaker het derde uur vrijgemaakt voor de uit Haarlem afkomstige FRED BOS Sr. Fred is al jaren gepensioneerde sluiswachter die het koude Nederland verruilt heeft voor het heerlijke Thaise warme weer. 

Fred mocht als gast DJ gebruikmaken van de uitzenduren van Paul en Fenno en dat had Fred beide handen aangepakt. Vandaag alweer de laatste uitzending van

“Mijn Favoriete Muziek”


Dat verdient een bloemetje!
FRED BEDANKT!


In het laatste uur heeft Paul de Rotterdamse de goedlachse zangeres MONIQUE VERHOEVEN  aan de telefoon.  Zij zingt samen met Peter het aandoenlijke:

“BLIJDORP LIED”
Het doel en de boodschap van dit mooie lied is, om donaties te vergaren om deze dierentuin zoveel mogelijk financieel bij te staan. Jammer genoeg heeft Monique géén YouTube clip van deze song beschikbaar, wel dit lied om toch een impressie van deze niet onverdienstelijke zangeres uit Spijkenisse.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Redactie Olleke Bolleke Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!