De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- De verhuizing van de studio van Olleke Bolleke in de westelijk van de provincie Utrecht gelegen stad Woerden is zo goed als achter de rug. In de afgelopen weken is de nieuwe apparatuur geplaatst waarbij er zelfs live songs opgenomen worden kunnen worden, zodat het luisterrijk door de speaker van de radio bij u door de kamer galmt. Paul en Fenno, het duo die samen iedere week achter de tafel zitten om de luisteraars van Olleke Bolleke in Thailand weer een leuk menu van liedjes en interviews voorschotelen. Paul kondigt voor deze uitzending leuke muziek en vele onderwerpen  aan.

Als eerste krijgt Paul, de zangerBen Kok uit Den Dungen aan de telefoon, hij vertelt het een en ander over zijn eigengemaakte klassieker 

“HET WERD ZOMER”

Hoewel ook muzikant en zanger Ben Kok uit Den Dungen, net als al zijn collega’s, vanwege alle maatregelen al heel lang geen optredens meer mag verzorgen, kruipt ook in coronatijd het bloed waar het niet gaan kan. 

In juni 2020 verraste Ben Kok de liefhebbers van het Nederlandstalige lied met een vrolijke versie van ‘Het Dorp’. Met z’n nieuwe single ‘Het werd zomer’ duikt de talentvolle zanger wederom terug in de tijd. 

Ondanks dat je tegenwoordig niet zo maar de zinsnede “Ik was 16 en zij was 28” kunt roepen, is Ben van mening dat deze woorden er gewoon in thuishoren. Het hoort gewoon bij dit nummer en iedereen uit zijn generatie zingt het lied dan ook van A tot Z mee. Het is een soort verhaal dat verteld wordt. 

Producer Frank Verkooyen heeft op advies van Ben het tempo van ‘Het werd zomer’ iets opgevoerd zodat het omgevormd is tot en ware feestplaat. 

Als tweede in de rij heeft onze radioproducer Paul Montfroy de IJsselstijnse zanger Erwin Haarmans aan de telefoon, zijn zangcarrière begon ooit als een geintje. 

JA, JIJ ALLÉÉN JIJ

De oorsprong van het zingen is ontstaan met mijn maatje zanger Hans van der Laan, het uitvoeren van samen zingen is er door het ontvallen van Hans helaas nooit meer van gekomen. 

Ik heb daar de stoute schoenen aangetrokken en ook mijn eerste liedjes gezongen. 

Het toeval wil dat de bekende Utrechtse tekschrijver Harry Gerritsen een goede vriend van mij is. Harry vroeg onlangs of ik met hem mee wilde gaan naar Manfred Jongenelis omdat hij het één en ander met Manfred

wilde bespreken. ‘Uiteraard ging ik op die uitnodiging in. Ik raakte met Manfred in gesprek en vertelde dat ik nog 3 kant en klare liedjes had liggen. 

Manfred stelde voor om naar een demo te luisteren waarvan Frank van Etten de tekst had geschreven. Het bleek om ‘Ja jij, alleen jij’, te gaan. Ik was gelijk verkocht! 

Paul heeft ook twee in Thailand wonende dames aan de telefoon, Manook en Agnes aan de telefoon,  zij runnen in Khanchanburi de 

“SOMBOON LAGACY FOUNDATION”

Somboon Legacy zorgt voor oude, zieke en gehandicapte olifanten. Samen met the Legacy River Kwai Resort, hebben zij een plek gecreëerd waar de olifanten vrij in de natuur kunnen lopen, zonder aan activiteiten mee te doen die stressvol voor hen zijn. Het welzijn van deze olifanten is voor deze twee dames de hoogste prioriteit!

Dit is waarom Anouk en Agnes de Somboon Legacy Foundation gestart zijn. 

Mocht u meer willen weten bezoek dan hun website eens: www.somboonlegacy.org

In het vierde uur heeft Paul de Jan koevoet aan de telefoon, al meer dan 20 jaar neemt Jan Koevoet z’n liedjes op bij Manfred Jongenelis.

“CANÇO D’AMOR”

Er zijn maar weinig artiesten die gokken op één paard, maar Jan heeft er nog geen moment spijt van gehad. Volgens Jan weet Manfred precies de inmiddels ingeburgerde Jan Koevoet sound te produceren. 

Precies drie weken geleden werd als voorloper van z’n nieuwe album ‘Cançó D’amor’, de single ‘De liefde voor de muziek’ gelanceerd. Dit persoonlijke en vrolijke liedje heeft de zanger uit Roosendaal zelf geschreven. 

In de clip, die door Karl Kaspers is opgenomen, treedt Jan op samen met een band.

Daar is bewust voor gekozen omdat deze formatie hem zal begeleiden tijdens het jubileumconcert dat Jan op zaterdag 9 oktober 2021 organiseert in de grote zaal van Schouwburg de Kring te Roosendaal. 

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Redactie Olleke Bolleke Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!