De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Onze DJ Paul Montfroy excuseert zich voor het feit dat hij vorige week niet achter de draaitafel kon zitten omdat de bijverschijnselen van een Covid19 vaccinatie hem in bed deden belanden. Maar hij heeft zich goed doorheen geslagen en heeft laten weten zodra hij zich weer 100 procent voelt, hij weer samen met zijn collega DJ Fenno Werkman voor u mooie songs uit de oude doos gaat halen.

Over de oude doos gesproken, in het programma van vandaag komen verschillende songs uit het rijke verleden van het Songfestival aan bod.  U zult samen met Paul en Fenno  leuke herinneringen ophalen, uit de tijd dat wij allen nog samen voor de buis zaten.

Een lekker glaasje erbij, chips en pinda’s en luisteren naar welke land de meeste punten binnenhaalde. 

Maar hoeveel keer heeft Nederland nu eigenlijk het songfestival gewonnen.  Fenno, de muziekspecialist in deze show heeft het voor u allemaal op een rijtje gezet.

Door de jaren heen heeft Nederland zeer wisselende successen gekend op het songfestival. Vaak eindigden de Nederlandse inzendingen in de middenmoot, met soms een uitschieter naar boven, maar vaker naar beneden toe. 

Ondanks veel resultaten in de middenmoot is qua overwinningen Nederland een relatief succesvol songfestivalland. Van de 60 deelnames eindigden 26 inzendingen bij de beste tien.

Vijfmaal won Nederland het songfestival:

Vijf keer eindigde Nederland helemaal onderaan:

De Spelbrekers en Annie Palmen waren de enige inzendingen van Nederland die geen enkel punt kregen. De inzending van de 3JS eindigde als laatste in de tweede halve finale.

Het succesvolste Nederlandse songfestivalliedje is Arcade van Duncan Laurence uit 2019. Nederland won toen het songfestival met 498 punten.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft  heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Redactie Olleke Bolleke Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!