De nieuws spoorbrug van Ratchaburi in Centraal Thailand is klaar in september

RATCHABURI:- De bouw van Thailand’s eerste extra gedoseerde spoorbrug, dat een nieuw herkenningspunt in de provincie Ratchaburi moet worden, zal naar verwachting in september van dit jaar worden voltooid, aldus de Staatsspoorwegen van Thailand (SRT).

Een extra gedoseerde brug maakt gebruik van een structuur die de belangrijkste elementen van zowel een voorgespannen kokerbrug als een tuibrug combineert.

 De brug zal deel uitmaken van het 421 kilometer lange dubbelsporige zuidelijke spoorproject tussen de provincies Nakhon Pathom en Chumphon ter waarde van 33,9 miljard baht, parallel aan de Chulalongkorn-spoorbrug over de Mae Klong-rivier.

De brug wordt 160 meter lang en de hoogte van de rail tot de top van de pijler 16 meter.

Ondertussen heeft de SRT twee namen voor de nieuwe brug goedgekeurd: Burachat en Chulalongkorn 2.

 De SRT zei dat de namen in maart van dit jaar ter overweging aan het ministerie van Transport en het kabinet zullen worden voorgesteld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!