De nieuwe hoofdcommissaris van Politie Pattaya belooft de beste zorg te dragen voor toeristen en inwoners

PATTAYA:- De nieuwe hoofdcommissaris van politie Pattaya, Kolonel Thanapong Phothi gisteren tijdens zijn aanstelling dat hij prioriteit zou geven, dit gezegd hebbende werd hij met alle egards op het politiebureau warm welkom geheten.

Kolonel Thanapong bracht, vergezeld van zijn familie, een eerbetoon aan het geestenhuisjw aan de voorkant van het politiebureau van Pattaya om de gunstige gelegenheid van zijn benoeming tot hoofd van het politiebureau te markeren.

Kolonel Thanapong werd daarna hartelijk verwelkomd door stadsambtenaren, politieagenten en zakenmensen van Pattaya.

De nieuwe hoofd onthulde aan de lokale pers dat hij gretig was om zijn plicht uit te voeren en goed voor toeristen en bewoners te zorgen in alle opzichten, met name op het gebied van veiligheid.

Hij verklaarde dat Pattaya een bestemming van wereldklasse was waar mensen uit alle hoeken van de wereld voor kozen om te bezoeken, dus het was essentieel om iedereen veilig te houden om een positief imago voor de stad te behouden.

Behalve voor de toeristen te zorgen, zei Thanapong dat hij ook voor alle 400 politieagenten op het station zou zorgen en hen in het gareel zou houden, eraan toevoegend dat alle agenten enthousiast waren om de verwachtingen te overtreffen voor de verbetering van de stad.

De nieuwe opperbaas was niet nerveus over het leiden van de politie van Pattaya, omdat hij zei dat het zijn ‘oude huis’ was. Thanapong heeft eerder andere rollen vervuld in en rond Pattaya en is een langdurig ingezetene van het gebied, dus hij is goed bekend met Pattaya en zijn bijkomende criminaliteiten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Eén gedachte over “De nieuwe hoofdcommissaris van Politie Pattaya belooft de beste zorg te dragen voor toeristen en inwoners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!