De nieuwe gouverneur Chadchart belooft dat hij Bangkok weer als een diamant zal laten glimmen 

BANGKOK:- Khun Chadchart Sittipunt, de nieuwe gouverneur van Bangkok hield gisteravond een persconferentie om de inwoners van Bangkok te bedanken voor het schenken van een verpletterende overwinning bij de gouverneursverkiezingen.

Om 20.30 uur had hij meer dan 697.000 stemmen gewonnen van de 1,35 miljoen getelde stemmen, ruim voor Wiroj Lakkhanaadisorn en Suchatvee Suwansawat, die elk zo’n 127.000 stemmen wisten binnen te halen.

“Ik ben klaar om samen te werken met zowel Move Forward als Democratische gemeenteraadsleden.  Het wordt tijd dat we onze verschillen overstijgen en samenwerken om Bangkok vooruit te helpen’, zo vertelde de aanstaande gouverneur.  “Ik wil voor iedereen in Bangkok werken, ook voor degenen die niet op mij hebben gestemd.  Ik zal altijd openstaan ​​voor verschillende standpunten, zolang we niet ruzie maken of elkaar haten.

Bangkok is een stad vol hoop
Er zijn veel goede dingen hier, jammer dat gebeurtenissen uit het verleden zijn schittering hebben aangetast als een ongeslepen diamant.  Ik zal de rol van diamantslijper spelen en hem weer helder laten schijnen.  Bangkok zal een plek worden waar elke inwoner in harmonie en geluk leeft’, zei hij.

Khun Chadchart voegde eraan toe dat hij goed beleid zal aanpassen dat door andere kandidaten is geïntroduceerd en met iedereen zal samenwerken, ongeacht hun aansluiting.  Hij beloofde ook te luisteren naar de nieuwe generatie.

De vermoedelijke winnaar bedankte ook zijn voorganger Aswin Kwanmuang voor de zorg voor de stad in de afgelopen vijf jaar en beloofde om effectief beleid voort te zetten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!