De nieuwe “Best Supermarkt” in Pattaya is na een korte onderbreking in een nieuw jasje gestoken

PATTAYA:- Naar horen zeggen hebben de inwoners van Pattaya lang uitgekeken naar vandaag, vandaag zaterdag (20 april 2024) wordt de nieuwe “Best Supermarket” aan Naklua Road geopend en is groter en beter dan ooit tevoren.

Nadat het filiaal aan de Delfin-rotonde in Naklua, dat al tientallen jaren bestond, op 15 april 2024 vanwege grootschalige herontwikkelingsplannen van de grondeigenaar daar werd gesloten en naar elders verhuisd. De supermarkt is razend populair bij de Europese inwoners vanwege het herkenbare brede assortiment. Het management wist de supermarkt in slechts dagen te verhuizen naar het gloednieuwe filiaal.

De nieuwe Best Supermarket-locatie ligt direct tegenover het Susco- tankstation aan Naklua Road, op slechts een paar meter afstand van Soi Wongamat.

De klanten kunnen zich niet alleen verheugen op een goed gevuld assortiment Westerse en Europese levensmiddelen en sterke drank, maar ook op het nieuwe, ruime gebouw en de ruimere openingstijden van de supermarkt. De nieuwe Beste Supermarkt dagelijks geopend van 08.00 uur tot middernacht.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!