De app’s voor personenauto’s als taxi’s in Thailand moeten vóór 31 maart zijn geregistreerd

BANGKOK:- Taxi’s voor personenauto’s moeten worden gecertificeerd door het ministerie van Landvervoer voordat ze openbare diensten mogen verlenen, in navolging van het ministerie van Verkeer dat ministeriële voorschriften uitvaardigt voor huurauto’s via elektronische systemen BE 2021.

Verwacht wordt dat de stap de regering zal helpen om veilige dienstverlening te controleren en te controleren en concurrentie te creëren bij de ontwikkeling van diensten volgens dezelfde regels.

Khun Chirut Wisanchit, zijnde de directeur-generaal van departement transport over land, onthulde dat er drie aanvragen voor verificatie zijn geweest, namelijk Hello Phuket Service, Bonku en Grab.

Momenteel zijn er twee geverifieerde applicaties: Hello Phuket Service, waarvan het belangrijkste servicegebied Phuket is, en Bonku, die actief is in Bangkok en omgeving.  Beide bedrijven moeten binnen 30 dagen een verzekering hebben voor de bestuurder en passagier en moeten alle voertuigen die in het systeem staan, uiterlijk in juli 2022 laten registreren.

De toepassing in kwestie, Grab, moet nog bespreken hoe het systeem kan worden verbeterd in overeenstemming met de wettelijke vereisten, zei hij.

Alle andere aanvragen die in gebruik zijn maar nog geen wettelijke certificering hebben aangevraagd, moeten vóór 31 maart certificering aanvragen, zei hij.

 De afdeling zei dat het strikte wetten zou afdwingen voor zowel chauffeurs die diensten verlenen via de app als systeemserviceproviders als sponsors.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Eén gedachte over “De app’s voor personenauto’s als taxi’s in Thailand moeten vóór 31 maart zijn geregistreerd”

 1. Ik heb zelf Crab in m’n telefoon.
  Uitstekende organisatie.
  Je ziet wat de rit kost
  Wie je chauffeur is
  Merk van de auto.
  Kan zelfs vooral betalen (niet aan te raden)
  Je kan aangeven of je een grote auto wilt.

  Super goed bedrijf.

  Alleen zijn de prijzen in pattaya aanzienlijk hoger dan in hua hin??

  Tot spoedig ziens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!