De Nederlander Raymond Kreder blijft leider in Thailand na vierde podiumplaats op rij

NAKHON PHANOM:- Raymond Kreder bleef ook na gisteren de leider in de Tour of Thailand. In de etappe naar Nakhon Phanom spurtte de snelle Nederlander van Team UKYO net als gisteren naar de tweede plaats na Maleisiër Mohd Harrif Saleh en dankzij de bonificaties aan de finish verstevigde hij zijn koppositie in het algemeen klassement. Voor Kreder was het alweer zijn vierde podiumplaats op rij.

De vierde etappe van Sakhon Nakhon naar Nakhon Phanom kende weinig hoogteverschillen en na 176 kilometer werd dan ook door een bijna voltallig peloton gesprint om de overwinning. Net als gisteren beschikte Mohd Harrif Saleh van Terengganu Polygon over het beste eindschot, en opnieuw was Raymond Kreder tweede. 

Raymond Kreder

Na zijn derde plaats in de openingsetappe en zijn tweede plekken in de etappes daarna, was het voor de Nederlander zijn vierde podiumplek op rij.

Kreder breidde dankzij de zes bonificatieseconden aan de finish zijn voorsprong in het algemeen klassement uit tot zes seconden op de Pool Alan Banaszek, die tweede staat. Morgen krijgt het peloton rond Nakhon Phanom opnieuw een grotendeels vlakke etappe voor de wielen geschoven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Cor Vos
Content: Redactie 
Bron: wielerflits.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!