De Nationale politie doorzoekt de luxe villa van de voortvluchtige politiecommissaris “Jo Ferrari”

BANGKOK:- De politie heeft gisterochtend de luxe villa van de voortvluchtige Thitisan Utthanaphon in het Klong Sam Wa-district van Bangkok doorzocht die wordt beschuldigd van het dodelijk martelen van een drugsverdachte in Nakhon Sawan.

De man die hij zocht, bij zijn collega’s bekend als “Jo Ferrari”, vonden ze er daar niet.

De politie vond wel 13 luxe personenauto’s, keurig geparkeerd op het uitgestrekte terrein van 5 rai in de woonwijk Panya Intra in het Bang Chan-gebied.

Het politieteam, onder leiding van generaal-majoor Noppasilp Phulsawat, hoofd van de provinciale politie van regio 7, trof twee vrouwen uit Myanmar aan die de functie van huishoudster een bewaakster zouden hebben.

De twee vrouwen vertelden de politie dat Khun Thitisan elke week zou terugkeren uit Nakhon Sawan, waar hij hoofdcommissaris op het politiebureau van hoofddistrict was, en dat hij daar zaterdag en zondag zou doorbrengen.  Hij kwam soms met zijn vriendin, maar meestal alleen.

De 39-jarige Thitisan, werd afgezet als politiecommissaris van Nakhon Sawan en werd dinsdag door de politie ontslagen nadat een video op Facebook was gepost waarop een man te zien is die gestikt is met een plastic zak over zijn hoofd.

De provinciale rechtbank van Nakhon Sawan keurde arrestatiebevelen goed voor kolonel Thitisan en zes ondergeschikten voor hun rol bij de marteling en dood van de drugsverdachte.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!