De Nationale Onderzoeksraad van Thailand komt met nieuwere, betere beschermingsmiddelen voor medici

~BETER VOORKOMEN DAN GENEZEN~
(Je kan beter iets voortijdig voorkomen dan er later de gevolgen van inzien)

BANGKOK:- De Nationale Onderzoeksraad van Thailand, het NRCT heeft gisteren 3.000 sets beschermende pakken uitgerust met PAPR (powered air-purifying respirator) bij het ministerie van Volksgezondheid afgeleverd.

De pakken zullen in het hele land worden verdeeld onder staatsziekenhuizen om het medisch personeel beter te beschermen.

 “Als agentschap onder het ministerie van Hoger Onderwijs, Wetenschap, Onderzoek en Innovatie hebben we onze PAPR-compatibele pakken drie keer onderzocht en geüpgraded, welke stuk voor stuk aanzienlijk beter zijn dan zijn voorganger”, aldus NRCT.  

“De nieuwste versie heeft grotere helmen en een versterkte luchtslang die meer mobiliteit mogelijk maakt.  Bovendien gaat de batterij minstens vier uur mee en signaal geeft wanneer deze bijna leeg is.  Hij kan ook gemakkelijk worden opgeladen met een USB-kabel. “

NRCT had aanvankelijk 500 van dergelijke pakken vervaardigd en geleverd aan geselecteerde ziekenhuizen en de respons was zeer goed, wat het ministerie ertoe bracht de productie van nog eens 4.000 pakken te bestellen.

 “Tot nu toe zijn er in het hele land 3.000 pakken gratis geleverd aan ziekenhuizen, terwijl de resterende 1.000 pakken zullen worden verkocht aan particuliere ziekenhuizen of klinieken,” zei NRCT.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!