De motor van een jonglerende acrobaat in Bangkok in beslag genomen en getrakteerd op een stevige boete

BANGKOK:- Bij een motorrijder is zijn Harley Davidson-motor in beslag genomen en heeft hij een boete van 5.300 baht van de Pathumwan-rechtbank in Bangkok voor gevaarlijk rijgedrag gekregen.

De 27-jarige rijder, wiens naam door de politie van politiebureau Plabplachai 2, niet werd bekendgemaakt, werd door getuigen gemeld als hij op het zadel van de motor had gestaan ​​toen hij in de nacht van 13 februari over Yaowarat Road in het Chinatown-gebied sjeesde.

Hij werd later gearresteerd en beschuldigd van rijden op een manier die gevaar kan opleveren voor andere mensen of hun eigendommen, rijden zonder de nodige zorg en aandacht, het besturen van een voertuig waarvoor geen wegenbelasting was betaald en voor het bijwonen van een bijeenkomst van mensen die gereed stonden om aan een illegale straatrace mee te doen.

Politie generaal Damrongsak Kittiprafat, de plv. nationale politiechef, zei dat illegaal wegracen een onopgelost en chronisch probleem is in Bangkok, dat overlast veroorzaakt voor andere weggebruikers.  Hij drong er bij het publiek op aan om incidenten van mensen die de verkeersregels overtreden, te melden of te fotograferen, wat de politie zal helpen de overtreders op te sporen.

Hij zei dat mensen die de politie informeren, worden beloond met maximaal 3.000 baht, als hun informatie leidt tot een arrestatie.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!