De moordenaar van Phuket nu ook aangeklaagd voor een poging tot verkrachting

PHUKET:- De politie van Phuket heeft een aanklacht wegens poging tot verkrachting tegen de 27-jarige man ingediend die ervan wordt beschuldigd een Zwitserse toerist te hebben vermoord.

Hoofdcommissaris Kitrat Phanphet, van Provinciale Politie Regio 8, bevestigde dat er voldoende bewijs is om één aanklacht tot de poging van verkrachting tegen Teerawat Thothip uit te spreken, die al is beschuldigd van het ombrengen van de 57-jarige Zwitserse Nicole Sauvain-Weisskopf.

Khun Teerawat werd op 7 augustus gearresteerd nadat de politie twee dagen eerder het halfnaakte lichaam van Weisskopf bij de Ton Ao Yon-waterval had gevonden.

Hoofdcommissaris Kitrat verklaarde dat de verdachte toegegeven had  de vrouw seksueel te hebben aangevallen nadat hij haar alleen bij de waterval had gezien.  Ze vocht echter terug, dus hij verdronk haar, bedekte haar met een plastic laken en stal 300 baht voordat hij wegrende.  De hoofdcommissaris meldde verder dat het autopsieresultaat deze week klaar zou moeten zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!