ğŸŽ¥Â | De moordenaar op de 70-jarige expat, blijkt de neef van de voormalig loco-burgemeester van Pattaya te zijn

PATTAYA:- Langzaam maar zeker komt de ware toedracht inzake de gruwelijke moord op de 70 jarige Neil Roger aan het licht, de dader blijkt de neef van de voormalig loco-burgemeester van Pattaya te zijn.

De 32-jarige man, alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Apichat, gaf zich over aan de politie in Pattaya. Volgens Apichat’s bekentenis reed in zijn auto toen hij werd gevolgd door de 70-jarige Neil Roger op een motorfiets.  Toen hij op de linkerbaan wachtte om af te slaan, toeterde Roger op zijn claxon, vloekte tegen Apichat, volgde hem en raakte zijn auto.  Hij stopte zijn auto om de Britse motorrijder te confronteren en ze maakten heftige ruzie voordat de man op zijn fiets sprong en wegreed.

De boze neef achtervolgde de Britse man bijna twee kilometer in wat hij beschreef als een “staat van woede” nadat hij beledigd en boos was geworden door de confrontatie.  Hij reed uiteindelijk voor op de motor om Roger de weg af te snijden.

Vervolgens haalde hij een 9 mm-pistool tevoorschijn en schoot Roger vier keer neer voordat hij het toneel ontvluchtte.  De neef van de loco-burgemeester was gewapend omdat hij een professionele schietsporter is.  Hij heeft vele wedstrijden gewonnen en het wapen dat bij de schietpartij werd gebruikt, was in feite een wapen dat hij gebruikte in sportcompetities.

Hij werd uiteindelijk overgehaald door leden van zijn familie om zichzelf aan te geven bij de politie.  Apichat gaf zich over aan de autoriteiten en leverde het pistool in dat hij bij de schietpartij gebruikte.  Hem is borgtocht ontzegd en hij zal morgenochtend voor de rechter moeten verschijnen.

https://www.newsflare.com/video/535434/police-arrest-tuxedo-wearing-amateur-marksman-over-murder-of-british-pensioner-in-thailand?jwsource=em

De voormalige loco-burgemeester van Pattaya, khun Pattana Bunsawat, begeleidde Apichat bij zijn overgave op het politiebureau.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Newsflare 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!