De moeder van overleden Thaise TV actrice “Tang Mo” vermoedt kwaad opzet bij dodelijk ongeval afgelopen donderdagnacht

BANGKOK:- Een familielid van de overleden TV actrice Nida Patcharaveerapong alias “Tang Mo” sprak het vermoedden uit dat “Tang Mo” door een misdrijf tijdens haar tocht op een speedboot op de Chao Praya-rivier om het leven is gekomen.

De moeder van de actrice, Panida Sirayutthayothin, zei tegen lokale media er tijdens een officiële huiszoeking en politieonderzoek in de afgelopen twee dagen véél dingen naar voor zijn gekomen met betrekking tot de dood van haar dochter .

Het lichaam van de 37-jarige actrice werd zaterdagmiddag   nabij de Pibulsongkram-pier in de Chao Phraya rivier ontdekt, ongeveer een kilometer verwijderd van waar ze naar verluidt donderdag van de speedboot viel.

De moeder zei echter dat een groep vrienden van haar dochter misschien niet wil dat het ongeval aan de media of de politieagenten wordt onthuld, aangezien geen van Dtangmo’s vrienden of manager contact met haar (Panida) had opgenomen en over het incident had gerapporteerd, zelfs niet voordat het lichaam werd gevonden.

Panida verklaarde: “Waarom heeft de manager me niet verteld dat Dtangmo in het water was gevallen? Zelfs nu ze haar lichaam hadden gevonden, heeft de manager nog steeds geen contact met mij opgenomen en wilde hij niet onthullen dat “Tang Mo” was overleden, zijn medeleven betuigen of met mij over de situatie praten.”

De moeder verklaarde ook dat het evenement op de speedboot ook verdacht was, aangezien haar dochter zich volledig verkleed leek te hebben alsof het een feest was in plaats van vrijetijdskleding te dragen voor een gewone bijeenkomst voor het diner.

Daarnaast stelde het publiek ook vraagtekens bij de fotoposts van de actrice op Instagram die geleidelijk verwijderd leken te worden nadat ze dood werd verklaard en haar lichaam gisteren werd gevonden. Ze dachten dat iemand daarvoor toegang had tot haar account of haar telefoon.

Gisteren verklaarde de hoofdcommissaris van politie Nonthaburi, Paisal Wongwatcharamongkol, dat de politie van Nonthaburi een arrestatiebevel heeft uitgevaardigd tegen de eigenaar van een speedboot, Phaiboon “Robert” Trikanjananun, die werd aangeklaagd voor nalatigheid en een handeling die de dood van een ander veroorzaakte, evenals het gebruik van boten zonder vergunning of het besturen van boten zonder vergunning.

De autoriteiten beloofden ook om door te gaan met een eerlijk, transparant, open en gerechtvaardigd onderzoek om alle openbare vragen en vermoedens in de zaak te beantwoorden. De moeder van overleden Thaise actrice vermoedt kwade opzet bij dodelijk ongeval afgelopen donderdagnacht

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Stichting Ruamkatanyu 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!