De mensen in het land moeten beducht zijn op de tropische depressie “LIONROCK”, deze brengt zeer zware regens in het land

NOORD THAILAND:- De tropische depressie “LIONROCK” trok eerder dan verwacht vanmiddag over het noorden van Thailand en brengt zware tot zeer zware regenbuien met zich mee.

‘S ochtends was de tropische depressie afgezwakt tot een lagedrukgebied in het noorden van Laos.  Tegen het middaguur verplaatste het zich tot het noorden met zeer zware regenbuien

 Mensen in overstromingsgevoelige gebieden in het bovenste en onderliggende onderliggende moeten zich terdege bewust zijn van deze weersomstandigheden.

Het weerbureau zei dat er een moessondal ligt in de lagere lager en centrale regio’s en de sterke zuidwestelijke moesson heerst over de Andamanse Zee, de zuidelijke regio en de Golf van Thailand.

Zware tot zware regenval is waarschijnlijk in het gebied in het noorden, midden en oosten en aan de westkust van het zuiden.

 De door de wind opgestuwde golven in de Andamanse Zee en de bovenste Golf van Thailand zijn 2-3 meter hoog en ongeveer 2 meter hoog in de lagere Golf, en meer dan 3 meter hoog in gebieden met onweersbuien.

Alle schepen kregen het advies om te werk te gaan.  Kleine boten moeten aan de wal blijven.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!