De meest bekende toeristisch uitkijkpunt op Koh Samui tijdelijk gesloten na verontrustende inspectie

KOH SAMUI:- Een bekende toeristische attractie in Koh Samui gaat tijdelijk sluiten nadat ambtenaren het uitkijkpunt hebben geïnspecteerd.  Ambtenaren van de zuidelijke provincie Surat Thani ontdekten gisteren dat het uitzichtpunt “The Overlap Stone” opereerde zonder een vergunning.

Bovendien was er geen bouwvergunning voor de brug die aansluit op de gigantische rotsmassa van het uitkijkpunt. Nu zal het uitkijkpunt worden gesloten totdat de juiste vergunningen zijn uitgegeven.

De inspectie volgde na een incident dat op deze bekende plek viraal ging in een video van januari.  Een Russische toerist deed aangifte bij de politie van Borpud en beschuldigde een conciërge op de plaats ervan haar fysiek aan te vallen toen ze hem de toegangsprijs van 50 baht niet had betaald.  De 33-jarige vrouw en haar partner gingen naar een plaatselijk politiebureau en meldden dat de man haar mishandelt had.

Op een video die is gemaakt door een omstander is te zien hoe de toerist tegen de 57-jarige Thaise man schreeuwt terwijl haar partner het gevecht probeert te beëindigen.  Het laat zien dat de twee heen en weer naar elkaar schreeuwen.  In het ene deel gooit de man een voorwerp naar de vrouw, en zij pakt het op en sloeg hem ermee.

De toeristen reden op een motorfiets over het eiland en besloten een populair uitkijkpunt genaamd Overlap Stone te bezoeken om foto’s te maken en de zonsondergang te bekijken.  

Een Thaise man stond bij de ingang van het uitkijkpunt en vroeg om een ​​toegangsprijs van 50 baht, terwijl er óók een bord staat opgesteld  met de mededeling dat de toegangsprijs 50 baht is.  Er zijn tegenstrijdige berichten over hoe de fysieke strijd escaleerde.

Het uitzichtpunt Overlap Stone is van een particuliere ondernemer op Lamai Mountain.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid- Thailand
Bron: Phuket Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!