De marathon van Pattaya is voor het tweede jaar op rij afgelast vanwege de gevolgen van de Covid19 pandemie

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De populaire jaarlijkse Pattaya Marathon is voor het tweede jaar op rij afgelast vanwege de Covid19 maatregelen.

De populaire marathon, die normaal gesproken duizenden hardlopers van over de hele wereld aan trekt en een groot evenement is voor de stad, en dat naar schatting miljoenen baht aan sporttoerisme opbrengt, zal worden geannuleerd, zei de burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunpluem.

De burgemeester en de organisatoren van de marathon betuigden hun spijt dat het evenement voor het tweede jaar op rij werd afgelast, wetende hoeveel lopers en fans het evenement jaarlijks graag bijwonen.

De kustplaats Pattaya is nog steeds als een zgn. Covid19 rode zone aangewezen vanwege het dagelijkse aantal Covid19 infecties waardoor alle evenementen die samenkomen met meer dan vijftig mensen zijn verboden.  Aangezien de marathon jaarlijks meer dan tienduizend mensen trekt, was het evenement helaas het slachtoffer van de huidige beperkingen.

De brief, in het Thais, inzake de annulering heb ik hieronder hieronder voor uw afgebeeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Azië 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!