De luchtvaartmaatschappijen van Thailand bereiden zich op het sandbox-programma voor

~BESLAGEN TEN IJS KOMEN~
(Goed voorbereid zijn)

THAILAND:- De Airlines Association van Thailand (AAT) eist dat de werknemers van luchtvaartmaatschappijen  binnen twee maanden worden ingeënt tegen Covid19 virus, zodat de luchtvaartmaatschappijen voorbereid zijn op de hervatting van het toerisme in juli na het sandbox-programma voor Phuket, Koh Samui en Pattaya.

De ontwikkeling van het sandbox-programma zal grotendeels afhangen van de snelheid van vaccinaties, wat vertrouwen zal  wekken bij zowel werknemers als passagiers, zo verklaarde de directeur van het AAT, Khun 

Prasarttong-Osoth.  

De AAT bestaat uit de zeven lokale luchtvaartmaatschappijen Bangkok Airways, Thai AirAsia, Thai AirAsia X, Thai Smile Airways, Nok Air, Thai Lion Air en Thai Vietjet met in totaal 16.000 medewerkers.  

Het sandbox-programma stelt luchtvaartmaatschappijen

met een duidelijke dienstregeling in staat om zich voor te bereiden op vluchten naar landen met een laag besmettingsrisico zoals Singapore, Hong Kong en omringende landen.  

Volgens Khun Puttipong, ook president van Bangkok Airways, zal de heropening van de grenzen voor buitenlandse vakantiegangers per 1 oktober de capaciteit van de luchtvaartmaatschappij voor internationale routes geleidelijk verhogen van nul naar 20 procent.  

De bedrijven overwegen ook om deel te nemen aan de Travel Pass van de International Air Transport Association (IATA), een digitaal gezondheidscertificaat voor internationale reizen.  Thai Airways International (THAI) en Smile Airways hebben zich al bij dit project aangesloten.  

Momenteel heeft de prijsstijging van kerosine bedrijven een nieuwe slag toegebracht, nu luchtvaartmaatschappijen hun kostenbesparingsstrategieën aanscherpen.  De AAT heeft de accijnsdienst al voorgesteld om de verbruiksbelasting op vliegtuigbrandstof tot april 2022 op 20 Satang per liter te houden, aangezien deze tariefafspraak volgende maand afloopt.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!