De luchthavens in heel Thailand maken zich klaar voor de grote dag!

THAILAND:- De Airports of Thailand (AOT) stelt strikte controlemaatregelen in op zijn zes grote luchthavens, aangezien Thailand zich klaarmaakt om zijn deuren op 1 november te openen.

De minister van Transport, khun Saksayam Chidchob verklaarde gisteren, dat mensen die Thailand binnenkomen moeten bewijzen dat ze zowel  vaccins evan een door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) goedgekeurd vaccin alsook als een negatief RT-PCR-testresultaat hebben moeten ontvangen.

Hij zei dat dezelfde regels gelden voor binnenlandse reizigers, alle reizigers worden gescreend met een automatische infraroodthermometer zodra ze landen en opnieuw gescreend als hun temperatuur hoger is dan 37,5 graden Celsius.

Als uit de tweede screening blijkt dat hun temperatuur hoger is dan 37,5 graden, worden ze direct naar het ziekenhuis gestuurd. Ondertussen zal Don Mueang Airport dagelijks vaccins en Covid-19-tests verstrekken voor 900 walk-ins.

Don Mueang Airport verwacht dagelijks minstens 10.000 reizigers door de poortjes te zien,lopen, veel minder dan de 50.000 reizigers per dag in 2019.

De autoriteiten schatten dat er in de eerste fase 60.000 binnenlandse reizigers per dag zullen arriveren, aanzienlijk meer dan de ongeveer 12.000 per dag in deze maand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!