De luchthaven van Hua Hin wilt meer op maat gemaakte vluchten inplannen om het toerisme in Prachuap Khiri Khan te bevorderen

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Een nieuw initiatief om het toerisme in Prachuap Khiri Khan te bevorderen is in de maak. De Thaise krant “Hua Hin Today”, kreeg het verzoek om een ​​vragenlijst te verspreiden die bedoeld is om de reisvoorkeuren van Thaise en buitenlandse reizigers  vast te stellen met betrekking tot potentiële nieuwe vliegroutes van en naar de luchthaven van Hua Hin.

Het plan maakt deel uit van de bredere strategie van de provinciale overheid om het toerisme in Prachuap Khiri Khan nieuw leven in te blazen en de luchthaven van Hua Hin te renoveren en te verbeteren. Door de vraag naar specifieke vliegroutes in kaart te brengen, wil de luchthaven de reistijden optimaliseren en het gemak voor toeristen in de provincie vergroten.

De deelname aan de vragenlijst is volledig anoniem, zodat respondenten zonder voorbehoud hun feedback kunnen geven.

De bevindingen zullen worden opgenomen in de werkgroep van het provinciebestuur die zich bezighoudt met de ontwikkeling van het toerisme in de regio. Het primaire doel is om de ontwikkeling van het transport, en vooral het luchtvervoer, precies af te stemmen op de behoeften en voorkeuren van toeristen.

Inwoners en frequente reizigers in Prachuap Khiri Khan worden aangemoedigd om hun mening te geven en de toekomst van het toerisme in de regio vorm te geven. Omdat Hua Hin Airport ernaar streeft zijn verbindingen en diensten uit te breiden, dient deze vragenlijst als een stap in de richting van het aanpassen van zijn aanbod aan de behoeften van zijn diverse klantenkring.

Misschien dat u niet “Hua Hin Today” tot uw beschikking heeft, hier de link om toch deze vragenlijst te kunnen invullen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsyRViaN3rz-1f2TGtIcyU5zKxu3TeKff2W7MP3TtuakUfRg/viewform

Weet u? Uw bijdrage zou een cruciale rol kunnen spelen in de uitbreiding van de luchthaven van Hua Hin en de verdere groei van de toeristische sector van Prachuap Khiri Khan.

Olleke Bolleke in Zuidwest-Thailand
Bron: Huahintoday 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!