De loterijkoorts in Thailand neemt toe, de trekking op vrijdag veroorzaakt gelukzoekers waanzin

PATTAYA :- De Thaise loterijkoorts stijgt onder liefhebbers die reikhalzend uitkijken naar de laatste trekking op vrijdag, waarbij verschillende bronnen wijzen op de cijfers die geluk kunnen brengen. De collectieve bijgelovigheid rond deze voorspellingen wint aan kracht en spreekt tot de verbeelding van degenen die hopen geluk te hebben.

De Chinese kalenderloterijnummers van Channel 3 zorgen deze cyclus voor opwinding. De kalender, met nieuwspresentatoren als Sorayuth Suthasanachinda, Bright Pitchayatan, Korrakot Kamaneeploy en Kittisanghahapad, wordt aangeprezen als bijzonder gelukkig, omdat hij het afgelopen jaar schijnbaar meerdere keren geluk heeft geschonken.

In een ander geval waar loterijspelers aan het woord zijn, heeft het kenteken van de Thaise premier Srettha Thavasin tot koopwoede geleid. Zodra het nummer 30, geassocieerd met het bezoek van de 61-jarige premier aan Lopburi, werd onthuld, waren loten met dat nummer naar verluidt onmiddellijk uitverkocht.

De mystiek rond de Rishi’s Grot in Sombut heeft ook de nodige koorts bij de loterijgelovigen opgeleverd. Tijdens een recente ceremonie werd wierook gebrand om de lotnummers te voorspellen en het getal 069 kwam als favoriet naar voren. Deelnemers noteerden dit nummer snel op hun telefoon of krabbelden het op papier voor hun volgende loterijgokje.

Een tamarindeboom staat ook in de schijnwerpers nadat de bijbehorende nummers 453, 53, 43 en 54 op één lijn liggen met iemands droom. Deze cijfers zijn getipt om geluk te brengen voor de komende trekking.

Een voertuig dat op een berg vastzat vanwege een verkeerde GPS-richting is een onverwachte bron van inspiratie geworden. Een video liet zien dat de auto was gestrand en de kentekennummers 54 en 45 zijn door loterijliefhebbers geïnterpreteerd als veelbelovende keuzes.

Zelfs een verhaal over een Phaya Naga-bamboescheut is in de loterijwereld terechtgekomen. Ondanks de herhaalde associatie met winnende nummers, heeft de eigenaar besloten de plant te kappen om te voorkomen dat deze met de ouderplant concurreert om voedingsstoffen. De talrijke scheuten die dit jaar zijn verschenen, moeten allemaal worden verwijderd, waarmee een hoofdstuk wordt afgesloten over wat sommigen als een voorbode van geluk beschouwen.

Deze verhalen over geluk en de zoektocht naar winnende nummers zijn een bewijs van de blijvende hoop en opwinding die de loterij voor velen met zich meebrengt. Nu de trekking op handen is, wordt de verwachting groter terwijl spelers hun lootjes gretig in de hand vasthouden, in de hoop dat hun gekozen nummers in februari in de gunst zullen komen van bakken met geld.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!