De loco-burgemeester van Pattaya lanceert willekeurige nachtclubinspecties in de beroemde Walking Street

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya en zijn gevolg, bestaande uit speciaal geselecteerde leden uit het politiekorps van Pattaya lanceerden een willekeurige nachtclubinspectie door Walking Street, waarbij de eigenaren van de horecabedrijven werden benadrukt om 8 maatregelen  in acht te nemen om één herhaling van de Mountain B-nachtclubbrand te voorkomen.

De willekeurige inspectie werd geleid door de khun Poramase Ngampiches, de loco-burgemeester van Pattaya, samen met politieagenten van het politiebureau van Pattaya. Het doel van de operatie was vooral gericht op het voorkomen van een herhaling van de Mountain B- nachtclubbrand, waarbij nu 17 mensen omgekomen, waaronder een moedige marineofficier die bezweek aan zijn ernstige verwondingen nadat hij andere pubbezoekers probeerde te redden.

Volgens de loco-burgemeester zijn 8 op te volgen maatregelen voor de ondernemers in de Walking Street strikt noodzakelijk, en vertelde gelijk dat het bekende “sjoemelen” niet geaccepteerd zou worden:

  1. Alle akoestische panelen die aan het plafond of de muren worden bevestigd, moeten brandvertragend zijn of een temperatuur van meer dan 750°C kunnen verdragen.
  2. Alle glazen ramen, deuren of muren moeten van veiligheidsglas zijn.
  3. De panden moeten een stroomgenerator hebben om de nooduitgangborden te laten functioneren in geval van brand.
  4. De locaties dienen te beschikken over een goedgekeurde brandmeldinstallatie.
  5. De locaties moeten in elke straal van 600 meter een brandblusser hebben.
  6. De grootte van de uitgangspoort moet in verhouding staan ​​tot het aantal klanten.
  7. De nooduitgang moet te allen tijde open blijven.
  8. De locatie moet voldoende nooduitgangen hebben.

Khun Poramese onthulde aan de media dat de meeste locaties op Walking Street goed voldeden aan de regels, maar sommige locaties hadden een ongeoorloofde opknapbeurt doorgevoerd, waarvan hij zei dat er mogelijk later juridische stappen zouden volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!