De leden van de reddingsbrigade van Pattaya krijgen bijscholing om het leven van toeristen te redden

PATTAYA:-Naarmate er steeds meer toeristen naar Thailand terugkeren, hebben de functionarissen van Pattaya besloten dat het tijd is om de vaardigheden van badmeesters te upgraden. 

De Loco-burgemeester van Pattaya, Khun Kritsana Boonsawat en leden van de gemeenteraad keken toe hoe reddingswerkers een training op Jomtien Beach ondergingen

Khun Kritsana zei dat er nu wekelijks oefeningen worden uitgevoerd om de veiligheid van strandgangers in Pattaya, Jomtien en Koh Larn te garanderen.

Er zijn momenteel 54 strandwachten werkzaam in Pattaya, waarvan 19 op Jomtien Beach, 19 in Pattaya en 16 op Koh Larn.  Ze hebben dienst van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en van vrijdag tot zondag en op feestdagen tot 19.00 uur.

De kustplaats Pattaya is vijf jaar geleden begonnen met het inzetten van strandwachten en ze moeten regelmatig trainingen, tests en eerstehulpcursussen volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!