De kustplaats Pattaya zal de komende twee maanden meerdere watersportcompetities op Jomtien Beach gaan houden

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De kustplaats Pattaya is helemaal klaar voor om in deze maand en volgende maand een tal van watersport-competities op Jomtien Beach te houden ten einde het toerisme in de stad een boost te geven.

De plv. burgemeester van Pattaya, Khun Boonsawat, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze plaatselijke reporter, dat de gemeente Pattaya samen met de Windsurfing Association of Thailand, de Paddle Board Association, Jet Ski Association en de Pattaya Windsurfing een tal van watersport wedstrijden zal gaan organiseren, deze zullen respectievelijke van 26 maart tot 28 maart en van 3 april tot 4 april op Jomtien Beach gehouden gaan worden.

 “De wedstrijden zij. bedoeld om het toerisme in Pattaya te stimuleren en de sport in Pattaya te ondersteunen om zich op internationaal niveau te ontwikkelen”, zo vertelde khun Pattana tegen Jelle

Er zullen in totaal drie competities georganiseerd worden, namelijk windsurfen, paddleboards en jetski-competities.” 

 “Vanuit heel Thailand zullen er veel mensenaan deze competities mee gaan doen, aldus de verwachten. De loco-burgemeester verklaarde dat Pattaya er klaar voor is om om elke deelnemer te verwelkomen”.

De toegang tot de evenementen is geheel gratis en volgens de organisatoren worden wedstrijdplanningen in de Thaise en Engelse taal op Jomtien Beach geplaatst.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!