De kustplaats Pattaya ontvangt 21 bussen met airconditioning voor openbaar schoolvervoer

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De gemeente Pattaya heeft deze week 21 airconditioned bussen ontvangen om te gebruiken voor het vervoer van leerlingen en algemene educatieve doeleinden.

De burgemeester van Pattaya, Sonthaya Khunplume, verklaarde aan de redactie dat stadsleiders in totaal 21 bussen met airconditioning hadden ontvangen, met verschillende afmetingen en capaciteiten.

De burgemeester voegde in een kort interview aan de lokale pers toe: “Pattaya heeft een budget van 57 miljoen baht goedgekeurd voor educatieve doeleinden om modern schoolvervoer en management in Pattaya te ontwikkelen.”

 “Deze bussen zijn bedoeld om het leren buiten scholen voor studenten in Pattaya te vergemakkelijken, die tijdens het jaarsemester 2021 zullen worden gebruikt.  Ze zullen worden gebruikt voor excursies, transport en algemene ondersteuning van het schoolsysteem dat geen huidige centrale transportinfrastructuur heeft. ” zo besloot de burgermeester zijn interview.

De bussen zullen met de hulp van lokale ambtenaren worden toegewezen aan elke openbare school in de omgeving van Pattaya, voegde de burgemeester eraan toe.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The PattayaNews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!