De kustplaats Pattaya maakt zich op voor verschillende spannende maar bovenal evenementen

PATTAYA:- Deze stad waar het hart van Olleke Bolleke zich bevindt maakt zich op voor verschillende spannende evenementen die volgende maand in juni plaatsvinden. 

Zo worden er op zaterdag 17 juni is een spannende reeks activiteiten georganiseerd om een ​​drugsvrije levensstijl aan te moedigen, met name onder jongeren. De festiviteiten beginnen om 15.00 uur bij het varende monument tegenover Mike Shopping Mall en gaan door tot 22.00 uur in Central Mall.

Het evenement zal vijf optochten op het strand van Pattaya bevatten, met deelnemers van verschillende groepen, waaronder studenten, stadsambtenaren en gemeenschapsleiders. De optochten zullen gericht zijn op bewustwording van de gevaren van drugsgebruik en het aanmoedigen van jongeren om drugsvrij te blijven. Daarnaast gaan gemeenschapsleden in gesprek met toeristen en lokale jongeren op Pattaya Beach, om hen voor te lichten over de risico’s van drugsgebruik.

Om het belang van een drugsvrije levensstijl verder te benadrukken, wordt er van 15.00 tot 18.00 uur een reeks culturele shows, optredens en concerten van lokale artiesten gehouden voor de Central Pattaya Mall. Met een sterke focus op drugsvrij blijven, wordt verwacht dat deze evenementen een groot publiek zullen trekken.

Iedereen is welkom om aanwezig te zijn en hun steun te betuigen aan een drugsvrije jeugd in Pattaya. De inspanningen van de stad om drugsgebruik te bestrijden door middel van boeiende en educatieve evenementen tonen haar toewijding aan het bevorderen van een veilige en gezonde omgeving voor alle bewoners en bezoekers.

Bovendien zal Pattaya in juni een belangrijke internationale Smart Cities-conferentie organiseren. De conferentie vindt plaats van 25 tot 28 juni in het PEACH-congrescentrum, gelegen in het Royal Cliff Hotel in Pattaya. Het evenement wordt georganiseerd door de IEEE Power & Energy Society Thailand, in samenwerking met het Thailand Convention and Exhibition Bureau. Dit is de tiende smart cities-conferentie met als thema ‘The Revolutions of Mankind’.

Het evenement zal een verscheidenheid aan seminars, tentoonstellingen en demonstraties presenteren rond slimme stadstechnologie. Het doel is om de uitwisseling van kennis over slimme stadsontwikkeling te vergemakkelijken, waar stedenbouwkundige initiatieven wereldwijd van profiteren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!