De dikke kater “Shifu” prijst zich gelukkig dat katten 9 levens hebben nadat hij een val van 6 etages heeft overleefd

BANGKOK:- Een dikke kater bewees dat katten inderdaad negen levens hebben toen hij een val van zes verdiepingen overleefde door op een auto te landen en daarbij de achterruit verbrijzelde.

De eigenaar van de auto, khun Apiwat Toyothaka plaatste zaterdag een bericht op social media waarin hij zei dat het management van het appartement hem had geïnformeerd dat een kat op zijn auto was gevallen en de achterruit had vernield.

Khun Apiwat, die ook een kat heeft, zei dat hij niet boos kon worden toen hij de bange Shifu zag. De kat verstopte zich onder de auto nadat hij uit het kapotte achterraam van de auto was gesprongen dat hij op de achterruit had gemaakt.

Het verhaal werd opgepikt door verschillende nieuwswebsites en televisiestations.

Op beelden van beveiligingscamera’s is te zien hoe de 8 kilo zware Shifu, genoemd naar Meester Shifu in de ‘Kung Fu Panda’-films, even aan het balkon op de zesde verdieping hangt voordat hij naar beneden tuimelt.

Tijdens de val raakt Shifu kort het balkon op de derde verdieping voordat hij op de achterruit van Apiwats auto landt.

Apiwat zei dat röntgenfoto’s lieten zien dat de kater geen gebroken botten had opgelopen, naar moest zijn val wel bekopen met twee gebroken nagels.

Khun Thanakorn Jongjaemfah, de manager van het appartement in Soi Sathupradit 49, zei dat dit precies de reden is waarom bewoners geen huisdieren mogen houden.

Hij zei dat de eigenaresse van de kat een boete van 1.000 baht heeft gekregen en heeft inmiddels beloofd dat ze hem naar het huis van haar familielid brengt omdat ze zeker weet dat hij veiliger is. Thanakorn zei dat de eigenaresse van de kat beweert dat de kat naar het balkon rende toen ze de deur opendeed en uitgleed en viel.

Schade aan de auto is ondertussen gedekt door de verzekeringsmaatschappij en er is geen onmin tussen khun Apiwat en de eigenaresse van de kat.

Olleke Bolleke in Bangkok

Eén gedachte over “De dikke kater “Shifu” prijst zich gelukkig dat katten 9 levens hebben nadat hij een val van 6 etages heeft overleefd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!