De kustplaats Pattaya hoop stilletjes op één miljoen vaccins

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Het stadsbestuur van deze kustplaats hoopt op een miljoen doses vaccin van de regering om de bevolking in de grotere gebieden van Pattaya en Sattahip te kunnen vaccineren tegen Covid-19 voordat de grenzen worden heropend voor buitenlandse toeristen.  

De autoriteiten streven naar groepsimmuniteit, welke uiterlijk in oktober gerealiseerd dient te zijn. Dat betekent: 60 tot 70 procent van de burgers moet worden gevaccineerd.  

“Manager Online” rapporteert niet of dit ook buitenlanders en migranten omvat, of alleen mensen die geregistreerd zijn in het Banglamung-district. 

Tienduizenden of zelfs honderdduizenden mensen wonen in en rond Pattaya, maar die staan nog steeds geregistreerd zijn in hun thuisprovincies of steden en dorpen. 

De plv. gouverneur van Chonburi, khun Naris Niramaiwong, voormalige districtshoofd van Banglamung, heeft deze week een onderzoek laten houden om het exacte aantal mensen te bepalen dat zich wil laten vaccineren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Manager Online 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!