De lichten gaan in de Thaise hoofdstad Bangkok gaan zaterdag een uur uit

~ZET EEN KAARS VOOR JE RAAM VANNACHT~
(Liedje van Rob de Nijs)

BANGKOK:- De Thaise hoofdstad is één van de 7.000 andere steden wereldwijd die aanstaande zaterdag 27 maart, tijdens Earth Hour 2021 turn, zijn bevolking vraagt ​​om een ​​uur lang het licht uit te doen.

Aan deze actie staat ook de “Speak Up For Nature” -campagne, die zaterdag om 19.00 uur in winkelcentrum CentralWorld wordt gelanceerd, in verband.

Mensen kunnen hun steentje bijdragen voor de aarde door van 20.30 uur tot 21.30 uur  de hoofdschakelaar om te zetten. Schakel onnodige lichten in uw huizen uit en documenteer uw bijdrage met de hashtags # connect2earth, #SpeakUpForNature en #BangkokSustainability. 

De lichten gaan ook een uur lang uit in de Emerald Buddha Temple en het Grand Palace, in Wat Arun (Tempel van Dawn), bij Sao Ching Cha of bij de Giant Swing, bij Rama VIII Bridge en bij Golden Mountain of Wat Saket, verder gaan de lichten ook op andere 126 plaatsen in de stad uit. 

De eigenaren van gebouwen in 100 straten hebben ook beloofd contact op te nemen met Bangkok heeft neemt sinds 2008 deel aan de Earth Hour-campagne. Vorig jaar verminderde een uur duisternis in de hoofdstad het elektriciteitsverbruik met 2.483 megawatt, waardoor 1.219 ton kooldioxide en 10,15 miljoen baht wordt bespaard.  Sinds 2008 heeft Bangkok 12.227 ton koolstof en 80,87 miljoen baht aan elektriciteitsrekeningen bespaard. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: Div. Thaise kranten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!