De kustplaats Pattaya gaat zich focussen op Russische en Indiase reizigers

PATTAYA:- Chinese reizigers waren tot voor de pandemie het belangrijkste voor het toerisme in Pattaya, maar met huidige Covid19 beperkingen gaat de Pattaya Business and Tourism Association zich in plaats daarvan op Indiase en Russische toeristen richten, terwijl andere steden en provincies op 1 oktober weer open gaan. Nu de heropeningsplannen zijn uitgesteld, is Pattaya klaar om over iets meer dan een week weer open te gaan voor internationale reizigers.

China staat zijn burgers momenteel niet toe om internationaal reizen met reisgroepen te maken zoals die traditioneel massaal werden gepromoot en vereist een quarantaine van drie weken voor iedereen die uit het buitenland naar China terugkeert.  Terwijl China gesloten blijft in een poging Covid19 virus volledig te elimineren, gaat Pattaya door met heropening terwijl Thailand op weg is naar een strategie om met virus te leven.

Als gevolg hiervan richten toeristenautoriteiten hun aandacht op Indiase en Russische toeristen die minder beperkt zijn in hun reizen en nu Thailand kunnen bezoeken.  Beide landen staan ​​hun burgers toe om naar het buitenland te reizen en vereisen geen quarantaine bij terugkeer, in tegenstelling tot Korea en Taiwan, andere populaire toeristische demografieën.  Pattaya is populair bij toeristen uit zowel India als Rusland, en volgens rapporten van de toeristenindustrie is er momenteel veel belangstelling.

De kwestie van de terugkeerquarantaine heeft een negatieve invloed gehad op de pogingen van Thailand om het toerisme terug te brengen, aangezien Britse en Australische toeristen bij terugkeer worden onderworpen aan zeer dure quarantaines en ze samen met Chinese, Koreaanse en Taiwanese toeristen worden vastgehouden.  De VS is een van de grootste bronnen van toerisme en reizigers naar Thailand, omdat er geen quarantaine nodig is als ze thuiskomen.

Maar quarantaine bij aankomst in Thailand is nog steeds een groot afschrikmiddel voor potentiële aankomende toeristen, waarbij zowel Russen als Indiërs hun afkeer ervan uiten, vooral omdat de Indiërs slechts een korte vlucht verwijderd zijn en daarom nogal korte reizen van slechts een paar dagen naar Thailand bedrijf .

Ambtenaren hopen dat de beperkingen zullen worden versoepeld en dat zowel Indiërs als Russen zullen helpen de internationale toeristeneconomie van Pattaya nieuw leven in te blazen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!