De kustplaats Pattaya gaat faciliteit Continuity of Care (COC) opzetten

PATTAYA:- Deze kustplaats waar uw nieuwsbeer Olleke Bolleke naar tevredenheid resideert gaat een COC opzetten, dat is een faciliteit voor de zorg voor bedlegerige patiënten, die lijden aan decubitus, chronische wonden, hoge of lage bloeddruk en diabetes, met de bedoeling om de voortzetting van de zorg na ontslag uit het ziekenhuis te garanderen.

De burgemeester van Pattaya, Sontaya Kunplome, liet weten dat het project is goedgekeurd door de gemeenteraad en bezig is met het aanwijzen van een ziekenhuis om het project uit te voeren en de personeelsdetails en de apparatuur en technologie uit te werken voor de nieuwe  faciliteit.

Hij vertelde dat het gemeentebestuur nauw samenwerkt met het dorps- en gemeenschapsgezondheidscentrum en heeft voldoende vrijwilligers de volksgezondheid beschikbaar, die voor het project kunnen worden gemobiliseerd om mee te werken om de levering van patiënten aan de faciliteit te vergemakkelijken en om advies te geven aan de  patiënten en hun families.

Dit jaar hebben de ziekenhuizen in Pattaya meer dan 50.000 patiënten behandeld en het aantal neemt toe in lijn met de economische groei en demografische veranderingen.  Deze omvatten 19.029 gevallen van hoge bloeddruk, 18.185 gevallen van chronische nierziekten, 7.902 gevallen van diabetes en 1.590 gevallen van hoog cholesterol.

Continuïteit van zorg is een proces waarbij de patiënt en hun door een arts geleide zorgteam worden betrokken bij het doorlopende zorgbeheer met als gemeenschappelijk doel: hoogwaardige en kosteneffectieve medische zorg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand  
Bron: Thai PBS World 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!