De huizen en kust van Nakhon Si Thammarat  hebben zwaar te leiden gehad van de aanhoudende zware regens

NAKHON SI THAMMARAT:- Ongeveer 100 huizen raakte beschadigd en de kustlijn is zwaar aangetast door zware regenbuien die de kustgebieden van Hua Sai, Pak Phanang, Sichon, Tha Sala en Khanom in deze zuidelijke provincies heeft geteisterd.

De stormen, die met metershoge golven tegen de kust beukte, begonnen vanaf 24 februari de oostkust van de Golf van Thailand te raken en hielden aan tot gistermorgen.

De weg langs de kustlijn van Pak Phanang naar het district Hua Sai werd getroffen door zware golfslag, die ook ongeveer 100 huizen in het dorp Pho Thale Ngam in tambon Na Saton in het district Hua Sai beschadigden. Een stuk strand van 500 meter bij het dorp Na Saton raakte zwaar geërodeerd.

Khun Sanan Sonthimuang, de plv. provinciegouverneur, heeft zondagochtend een inspectiereis gemaakt om de schade te onderzoeken.

Er werden zware machines naar het gebied gestuurd om de weg en het strand te repareren, aldus de gouverneur.  De gemeente Na Saton had tegels en dakplaten aan dorpelingen gegeven om de beschadigde huizen te repareren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Nujaree Rakrun
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “De huizen en kust van Nakhon Si Thammarat  hebben zwaar te leiden gehad van de aanhoudende zware regens”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!