De kustplaats Hua Hin hield een seminar ter voorkoming van kinderverdrinking

HUA HIN:- De gemeente van deze kustplaats heeft een trainingsseminar gehouden om verdrinkingsincidenten bij kinderen te voorkomen.

De burgemeester van Hua Hin, khun Nopporn Wutthikul, opende formeel het Child Drowning Prevention Project, dat training gaf aan meer dan 50 mensen over wat ze moeten doen als een kind in moeilijkheden komt terwijl het in het water ligt.

De seminar, dat werd georganiseerd door de khun Theeraphan Jadpol, de algemeen directeur van het ministerie van Volksgezondheid en Milieu in de gemeente Hua Hin, werd bijgewoond door strandexploitanten, vrijwilligersclub voor zeebescherming, gemeenteambtenaren, leraren en personeel van de Takiab Child  Development Center, en een groep lokale ouders.

De seminar omvatte een gerichte training door leden van de Sawang Hua Hin Foundation en officieren van de Royal Thai Army Sergeant School die lezingen en demonstraties gaven over waterveiligheid.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Huahintoday
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest-Thailand 
Bron: Huahintoday.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!