De kustplaats Hua Hin gaat de vaccinatiecampagne gaan versnellen

HUA HIN:- De gezondheidsautoriteiten in Hua Hin hebben aangekondigd dat ze hun vaccinatiecampagne zullen versnellen om het door de overheid opgelegde vaccinatiedoel (80 procent van de bevolking) in toeristische gebieden zo snel mogelijk te bereiken.

Ondanks dat het één van Thailand’s aangewezen toeristische modelgebieden is, voldoet Hua Hin net niet aan de vaccinatiedoelstelling van de regering.  

Volgens de directeur van het Hua Hin ziekenhuis, Dr.  Chittarat Techawutthiphon heeft 90 procent van de inwoners van Hua Hin zijn eerste vaccinatie tegen Covid19 ontvangen, maar slechts 75 procent de tweede vaccinatie, waardoor het verplichte vaccinatiequotum van de regering voor toeristische gebieden niet kon worden gehaald.

Daarnaast zou slechts 25 procent van de inwoners van deze  badplaats een boostervaccinatie of de derde Covid 19-vaccinatie hebben gekregen.

Om de vaccinatiegraad in Hua Hin te vergroten, zullen gezondheidsautoriteiten mobiele vaccinatiecentra opzetten in Hua Hin ziekenhuis, Bluport Hua Hin, Chaloem Phrakiat Red Cross Station, Nab Khehat Public Health Center, Takiab Health Center en in het ziekenhuis in het district Khao Tao.

Mensen kunnen zonder afspraak een vaccinatie afspraak maken of zich laten vaccineren tegen Covid19 virus in de genoemde vaccinatiecentra.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest-Thailand
Bron: Der-Farang

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!