De koninginnen voor het “Grand International” arriveren in spectaculaire stijl op de eerste gala-avond op Phuket

PHUKET:- De organisatoren van de Miss Grand International 2021-verkiezing hebben meer dan 20 miljoen baht geïnvesteerd in supercars, zodat de 60 schoonheden deze week in stijl konden arriveren bij het glamoureuze welkomstdiner in Phuket.

De schoonheidskoninginnen, gekleed in glinsterende avondjurken en spectaculaire kronen, werden afgeleverd bij het Four Points by Sheraton Resort in een Corvette C8 of een Mustang.

De supercars zijn ter beschikking gesteld door Nawat Isarakraisil, president en oprichter van Miss Grand International.

De karavaan, waarvan sommige rondes in Phuket worden gehouden, omvat uitstapjes naar vele toeristische attracties in Phuket, waaronder Banana Beach, Coral Island (Koh He), Old Phuket Farm, zipline-park Hanuman World, het Tsunami Museum en het prachtige Sarasin  Brug.  De wedstrijd omvat ook een cruise op de Andamanse Zee en een kwalificatieronde voor zwemkleding in de jachthaven van Chalong Bay.

De deelnemers vliegen naar Bangkok voor andere belangrijke rondes, die als volgt in Show DC Hall Rama 9 zullen worden gehouden:

Nationale klederdrachtronde: 30 november, 19.00 uur

Voorlopige wedstrijd: 2 december, 19.00 uur

Finaleronde: 4 december, 19.00 uur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!