De Koning en zijn vrouw waren aanwezig bij een diploma uitreiking in de Universiteit van Nonthaburi

NONTHABURI:- Hunne Majesteiten Koning Maha Vajiralongkorn en Koningin Suthida zaten afgelopen zaterdag een diploma-uitreiking voor studenten aan de Sukhothai Thammathirat Open Universiteit in Nonthaburi voor.

De uitreiking vond plaats in het Anek Nithatgebouw, waar studenten hun afstudeeronderscheiding voor het studiejaar 2018-2019 ontvingen.

Onder hen was parlementsvoorzitter en voormalig premier Chuan Leekpai, die de ceremonie bijwoonden om een ​​eredoctoraat : Communicatie-innovatie voor politiek en lokaal bestuur in ontvangst te nemen.

Dit was de 18e eredoctoraat van Chuan.  Sinds 1985 is hij eredoctoraat in verschillende disciplines, waaronder politicologie, jurisprudentie, schilderkunst, filosofie, psychologie en onderwijs.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!