Thai Airways verontschuldigt zich voor kronkelende wachtrijen in Suvarnabhumi, en geeft Covid19 maatregels de schuld

BANGKOK:- Thai Airways International (THAI) heeft in het afgelopen weekend een verklaring uitgegeven waarin ze zich verontschuldigt voor de extreem lange wachtrijen bij de incheckbalies op Suvarnabhumi Airport in Bangkok.

De nationale luchtvaartmaatschappij wijt de situatie aan een ongewoon groot aantal uitgaande passagiers en de tijd die nodig is om documenten en online registratie te controleren, zoals vereist door de landen van bestemming als onderdeel van hun Covid-19-screeningmaatregelen.

“Het bedrijf heeft stappen ondernomen om het probleem op te lossen om ervoor te zorgen dat hun passagiers de vlucht niet hoeven te missen”, zo verklaarde een woordvoerder van de vliegmaatschappij.

De verontschuldiging kwam nadat een video van Facebook-gebruiker Fah Walaiphan vrijdag viraal ging.

De clip toonde meer dan 1.000 passagiers die in de rij stonden om in te checken bij de Thai Airways balies.  De post bevatte een bericht dat passagiers ten minste vijf uur voor vertrek moeten arriveren om ervoor te zorgen dat ze hun vlucht niet missen.

Ze schreef het probleem toe aan het personeelstekort en beweerde dat een medewerker van de luchtvaartmaatschappij mopperde dat deze kwestie door het management “in de ivoren toren” werd genegeerd.

Fah vervolgde haar eerste bericht door te zeggen dat ze eindelijk op tijd op de vlucht was, maar “de stress gaf mij wel een paar uur koppijn”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “Thai Airways verontschuldigt zich voor kronkelende wachtrijen in Suvarnabhumi, en geeft Covid19 maatregels de schuld”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!