Bewoners in Udon Thani houden een gluurder aan, die beweerde op zoek te zijn naar een vriend

UDON THAINI:- De bezoekers van één openbaar park in de provincie Udon Thani hebben een Thaise man staande gehouden die de gewoonte had opgevat om naar dames in één publiek toilet te gluren.

De bezoekers hoorde plots in het doorgaan rustige park één vrouw gillen. De vrouw vertelde dat ze het publieke toilet vaker gebruikte,  maar deze keer een oog door het ontluchting-rooster in de deur zag gluren.  

De parkbezoekers besloten gelijk op het gegil van de vrouw af te lopen en troffen de man in gehurkte houding aan, de verdachte beweerde later dat hij gewoon op zoek was naar een vriend. Het inspectieteam van 191 kreeg bericht en ging gelijk naar de locatie, en troffen daar een 33-jarig geschrokken vrouw aan, die de 43-jarige khun Pricha aanwees als de piepshow gluurder.

De geschokte vrouw verklaarde dat ze bang was, hoewel hij mij niet fysiek, desondanks alles vindt ik het één gevaarlijke situatie. Dergelijke incidenten mogen niet gebeuren omdat het één damestoilet betreft. Er zou een strengere maatregels moeten zijn omdat veel vrouwen alleen naar dergelijke sanitaire voorzieningen gaan.  Vanaf nu gebruik wel één toilet waarvoor ik moet betalen.

Khun Pricha beweerde dat hij niet gluurde en gewoon op zoek was naar een vriend, die naar het toilet moest, maar omdat dit lang duurde besloot hij zelf maar eens om een kijkje te nemen. De politie gelooft géén hout van Pricha’s beweringen niet en hem wacht nu juridische vervolging, misschien dat er één rechter is, die wel zijn verhaal gelooft.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!