De Kamphaeng Phet 6 Road in Bangkok wordt twee maanden afgesloten voor reparatie

BANGKOK:- De drukke Kamphaeng Phet 6 Road is vanaf 25 januari twee maanden voor het gemotoriseerd verkeerde afgesloten om dringende reparaties te ondergaan, zo publiceerde de Thaise Staatsspoorwegen op haar Facebook-pagina.

De post kwam nadat burgers al een tijdje hadden geklaagd over de toestand van de weg en zeiden dat het de vorm van de Zeven Heuvelweg uit het Hollandse Groesbeek aannam en ongelukken zou kunnen veroorzaken.

De SRT legde uit dat ze het probleem niet negeerde.  
Het had Italian Thai Development gevraagd om de weg te repareren omdat deze onder de SRT Red Line-constructie viel, zodat er geen extra kosten zouden zijn.

In de eerste fase herstelt Italian Thai Development vanaf 25 januari het wegdek vanaf de brug bij kilometerpaal 22+642 tot het kruispunt bij kilometer 23+800.

De tweede fase omvat reparaties aan het traject van het politiebureau Don Mueang tot het kruispunt op kilometer 23+800, onder het treinstation van Don Mueang, en van het station Kan Kheha naar het districtskantoor van Don Mueang.

De SRT zei dat de weg vanaf 2020 altijd gerepareerd is. Zo is de weg in het Don Mueang-gebied drie keer gerepareerd in 2020 en twee keer in 2021.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!