De Jomtien Beach Road is weer een weekje afgesloten

PATTAYA:- De afdeling gemeentewerken van Pattaya  hebben de taak gekregen om de zware schade aan Jomtien Beach Road zo snel mogelijk te herstellen.

De verwachting is de dat Jomtien Beach Road minstens een week gesloten blijft omdat de grondwerken werken aan het herstellen van de schade, welke vorige week werd veroorzaakt door de zware storm.

Burgemeester Sonthaya Kunplome gaf de stadsgemeentewerken de opdracht om de reparaties binnen een week af te ronden en het oppervlak opnieuw te renoveren.  

Op 11 september j.l. zei een niet bij naam genoemde woordvoerder dat zijn ploeg  hard werkt om de uitgesproken deadline van de burgemeester te halen, maar veel hangt af van weersomstandigheden. Als er nog meer regen valt, kan er vertraging ontstaan.

Er zijn wegafsluitingen geplaatst om het verkeer te ontmoedigen door het gebied voor het Grand Jomtien Palace Hotel te gaan.  Automobilisten wordt aangeraden alternatieve routes te zoeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!