Het is vast geen verrassing dat de 7-Eleven-inkomsten dalende zijn

~IN HETZELFDE SCHUITJE ZITTEN~
(Met dezelfde omstandigheden te maken hebben, hetzelfde lot ondergaan)

BANGKOK:- Nu even niet heimelijk lachen, maar CPALL, het moederbedrijf van de 7-Eleven-gemakswinkels in Thailand, heeft aangekondigd dat de winst in het eerste kwartaal met meer dan 50 procent is gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De CPALL-aandelen daalden ook met 5,35 procent tot 57,50 baht toen de handel begon.  Het was het meest verhandelde aandeel tijdens de ochtendsessie van eergisteren met een transactiewaarde van 2,33 miljard baht.

Het bedrijf rapporteerde eind woensdag een winst in het eerste kwartaal van 2,59 miljard baht, een daling van 54 procent op jaarbasis en 27 procent op kwartaalbasis.

De resultaten bleven 39 procent achter bij de marktschatting.  Hoewel dat veel hoger was dan onze eigen schattingen vanwege onze verbazing dat er nog steeds iemand de moeite neemt om een ​​7-Eleven-winkel binnen te gaan.

Het gemiddelde dagelijkse aantal klanten daalde tot 845 personen per winkel per dag, een daling van 24 procent op jaarbasis.

7-Eleven moet uitkijken naar een jaar van sterk dalende inkomsten, winkelsluitingen en banenverlies, tenzij ze hu. bedrijfsmodel aanpassen om enig respect te tonen jegens degenen die hen allemaal van een inkomen voorzien.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkokjack.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!