De invloed van de tropische tyfoon ‘Noru’ zal de kustplaats Pattaya en aangrenzende regio’s vandaag en de komende dagen gaan treffen

PATTAYA:- De zware tropische tyfoon Noru zal naar verwachting vandaag of uiterlijk morgen in Vietnam aan land komen. Als gevolg daarvan  is er in een deel van het noorden, noordoosten, midden en oosten zware tot zeer zware regenval mogelijk.  

De bewoners aldaar moeten oppassen voor de ernstige omstandigheden die plotselinge overstromingen en overstromingen kunnen veroorzaken, vooral langs de waterwegen in de buurt van heuvels en laaglanden.

Voor Pattaya en aangrenzende regio’s heeft de tyfoon tyfoon vrij wijdverspreide onweersbuien met geïsoleerde zware tot zeer zware regenval in petto en zullen de Nakhon Nayok, Prachinburi, Chachoengsao, Chonburi (Pattaya), Rayong, Chanthaburi en Trat daar last van gaan krijgen.

De temperatuur zal zich in het bereik van de 23° en de 32° Celsius gaan begeven. Het publiek wordt gewaarschuwd om voorzichtig in zee te zijn, daar er wen hoge golfslag wordt verwacht.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!