De exploitanten op Jomtien Beach in Oost-Thailand zijn bijgepraat over de nieuwe regelgeving

PATTAYA:- Burgemeester Poramet Ngampichet, zijn plaatsvervangers en gemeenteraadsleden hebben strandstoel- en parasolexploitanten in het stadhuis ontmoet om hen opnieuw voor te lichten over alle voorschriften en wetten met betrekking tot hun bedrijf.

Ambtenaren van Pattaya waarschuwden Jomtien Beach-verkopers om hun vergunningen te vernieuwen, hun percelen schoon te houden en klanten niet af te zetten.

Ze kregen te horen dat, in tegenstelling tot jaren geleden, de vergunningen aan de kust niet kunnen worden overgedragen via overerving en dat de vergunningen jaarlijks moeten worden vernieuwd.  Iedereen die niet verlengt, verliest zijn recht op zijn stuk en het wordt aan de volgende aanvrager in de rij gegeven.

De exploitanten moeten zich ook houden aan wettelijk vastgestelde prijzen voor stoelen en zwemspeelgoed, variërend van 50-100 baht, en al hun apparatuur elke dag bij sluitingstijd en elke derde woensdag van de maand onmiddellijk van het strand verwijderen om schoon te maken.

De ondernemer werden er ook aan herinnerd beleefd en hoffelijk tegen de toeristen te zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!