De internationale luchthaven Suvarnahumi begroette deze morgen iets meer dan 7.000 toeristen op eerste dag van heropening

SAMUT PRAKAN:- De luchthaven Suvarnabhumi, net onder de rook Bangkok zag deze maandagochtend iets meer dan 7.000 aankomsten tijdens 110 vluchten landen.

Alle reizigers werden streng gescreend op de luchthaven, met als eerste stap een temperatuurcontrole.  Het personeel van de checkpoint voor ziektebestrijding was ook aanwezig om passagiers met een lichaamstemperatuur van meer dan 37,3 graden naar het ziekenhuis of isolatiefaciliteiten te begeleiden.

Passagiers met een normale temperatuur mochten door naar de immigratiedienst gaan, waarna ze hun bagage van de bagageband konden oppikken om daarna hun weg naar hun accommodatie te volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

2 gedachten aan “De internationale luchthaven Suvarnahumi begroette deze morgen iets meer dan 7.000 toeristen op eerste dag van heropening”

  1. 7000 delen door 110 = 64 passagiers per vliegtuig.
    Waarschijnlijk net genoeg voor de brandstofkosten.
    Van die 64 personen gaat hoogstwaarschijnlijk het grootste gedeelte terug naar (huis) familie of vriend/in en mag eigenlijk niet gezien worden als toerist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!