De internationale botenshow van Phuket mag gezien worden als de kickstarter van het luxe toerisme

PHUKET:- De internationale botenshow van Phuket vindt plaats in de bekroonde Royal Phuket Marina van 6-9 januari 2022 en zal duizenden vermogende particulieren uit heel Thailand en daarbuiten aantrekken. Daarmee is deze botenshow de  enige bootshow die in 2022 in een grote jachthaven in Thailand wordt gehouden en de eerste sinds twee jaar in Zuidoost Azië.

“botenshow van Phuket zal het eerste internationale evenement in zijn soort zijn sinds Phuket eerder dit jaar heropend werd voor internationale bezoekers.  We werken nauw samen met de lokale en centrale overheid en staan ​​op één lijn met de nationale agenda om het land weer open te stellen voor internationale bezoekers.  We steunen de plannen van de regering en samen zullen we helpen om het licht weer te laten schijnen op Phuket en Thailand’s zeetoerisme van wereldklasse”, zegt David Hayes, CEO van organisatoren JAND Events.

Van links naar rechts: Gulu Lalvani, voorzitter van Royal Phuket Marina; Narong Wun Siew, gouverneur van Phuket; David Hayes, CEO van organisatoren JAND Events; en Nanthasiri Ronnasiri, directeur van de Tourism Authority of Thailand, Phuket Office.

Phuket heeft het voortouw genomen om zich open te stellen voor internationale reizigers en vanaf 1 november kunnen gevaccineerde mensen uit 46 landen met een laag risico naar belangrijke bestemmingen in Thailand reizen zonder in quarantaine te hoeven gaan.  Thailand heeft zijn kraam uitgezet om het internationale toerisme weer op te starten en de organisatoren van de Thailand International Boat Show werken nauw samen met belanghebbenden om dit te bereiken.

Het Ministerie van Toerisme en Sport en de TAT hebben hun goedkeuring gegeven aan en steun aan het evenement, en het congres- en tentoonstellingsbureau van Thailand heeft ook de show onderschreven, met name vanwege zijn streven om internationale bezoekers aan te trekken – waarvan honderden al hebben toegezegd  bijwonen.  De autoriteiten van Phuket, onder leiding van de gouverneur van Phuket, hebben ook hun steun betuigd en hun steun uitgesproken voor de show in een sterke samenwerking tussen de publieke en private sector.

De Thailand International Boat Show zal een stimulans zijn voor de lokale economie, aangezien alle facetten van de horeca zullen profiteren van het vierdaagse extravaganza met een toestroom van internationale en binnenlandse bezoekers.

Van rubberboten tot superjachten, tenders en waterspeelgoed, er zal een breed scala aan boten te koop en te huur zijn op de show, waaronder veel van de meest herkenbare maritieme merken zoals Fontaine Pajot, Majesty Yachts, NEEL, Oryx, ILIAD, Silvercraft, LEEN  , Nomad Yachts, Stealth Catamarans, Ocean Voyager, Rapido, Corsair Marine, Integrated Marine Service en meer.  Er komt ook een nieuwe innovatieve maritieme markt waar alle soorten nautische producten tegen redelijke prijzen te koop zullen zijn.

Net als bij grote jachtshows zoals Cannes en Monaco is de internationale botenshow van Phuket een evenement dat u moet bijwonen voor grote spelers in de jachtindustrie, velen die Zuidoost-Azië als de laatste jachtgrens beschouwen en voet aan de grond willen krijgen in een regio die zich uitstrekt  van Sri Lanka tot Fiji.

Naast boten en alles wat met de zee te maken heeft, kunnen bezoekers op de show luxe auto’s, motorfietsen, horloges, mode en meer verwachten.  Thailand’s groeiende bekwaamheid als gezondheids- en welzijnscentrum zorgt ervoor dat een aantal bedrijven zich op de show concentreren op traditionele en kruidenwelzijn, evenals revolutionaire new-wave geneeskunde en genezing, geleid door StemCell 21 en de IntelliHealth Plus Rejuvenation Clinic.

De internationale botenshow van Phuket  belooft een “niet te missen” evenement te worden en zal worden gehouden van 6-9 januari 2022 in de Royal Phuket Marina.  

Ga voor meer informatie naar www.thailandinternationalboatshow.com.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!